Logo BIP Logo ePUAP
Biuletyn Informacji Publicznej
herb jednostki
Urząd Miasta i Gminy Kąty Wrocławskie
System eBoi

eBoi
Jak załatwić sprawę?

System eWrota

eWrota
BIPy jednostek organizacyjnych.

Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych (obowiązek informacyjny) w procesie rekrutacji

Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych.

Zgodnie z art.13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, Dziennik Urzędowy UE, L 119/1 z 4 maja 2016 r. (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) informuję, że:

Administratorem Państwa danych osobowych jest: 
Burmistrz Miasta i Gminy Kąty Wrocławskie, ul. Rynek 1, 55-080 Kąty Wrocławskie 

Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych: 
ul. Rynek 1, 55-080 Kąty Wrocławskie
telefon: +48 71 390 72 23
Wszelkie zapytania w sprawie przetwarzania danych osobowych należy kierować pocztą na podany powyżej adres lub pocztą elektroniczną na adres: rodo@katywroclawskie.pl

Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu przeprowadzenia rekrutacji na podstawie art.6 ust.1 lit. f ogólnego rozporządzenie o ochronie danych (zgoda).

Maksymalny okres przechowywania danych: 6 miesięcy.

Państwa dane przekazujemy:
•    Podmiotom uprawnionym na podstawie przepisów prawa - jednostki kontrolujące.

Przekazanie danych jest dobrowolne. 

Informacja o prawach przysługujących Państwu w odniesieniu do danych osobowych:
- prawo żądania dostępu do danych osobowych,
- prawo żądania sprostowania danych osobowych,
- prawo żądania usunięcia danych przetwarzanych bezpodstawnie,
- prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych,
- prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych,
- prawo wycofania zgody w dowolnym momencie (wycofanie zgody nie będzie wpływać na zgodność przetwarzania z prawem przetwarzania Państwa danych przed cofnięciem zgody)

Posiadają Państwo prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Przekazanie danych do państwa trzeciego – nie dotyczy.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji – nie jest stosowane.

Dodatkowe informacje na temat wykorzystania i zabezpieczania Państwa danych osobowych, przysługujących uprawnień i 
warunków skorzystania z nich znajdują się na stronie: www.katywroclawskie.pl/rodo lub www.bip.katywroclawskie.pl

Administrator Danych Osobowych
Burmistrz Miasta i Gminy Kąty Wrocławskie


 

Załączniki do pobrania

Lp. Plik Data dodania Liczba pobrań
1 25_06_2018_16_58_17_Rekrutacja - obowiązek informacyjny.docx (DOCX, 29KB) 2018-06-25 16:58:17 111 razy
2 25_06_2018_16_58_17_Rekrutacja - obowiązek informacyjny.pdf (PDF, 42KB) 2018-06-25 16:58:17 90 razy
3 Rekrutacja - obowiązek informacyjny.docx (DOCX, 29KB) 2018-06-25 16:51:54 0 razy
4 Rekrutacja - obowiązek informacyjny.pdf (PDF, 41KB) 2018-06-25 16:51:54 0 razy

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Akcja Osoba Data
Dodanie dokumentu: Dariusz Pacyna 25-06-2018 16:51:54
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: Burmistrz 25-06-2018
Ostatnia aktualizacja: Dariusz Pacyna 25-06-2018 16:59:28